fredag den 17. august 2012

Indpakning

Jeg kan lide at give gaver væk, til personer jeg holder af, og synes det er hyggeligt at gøre lidt ekstra ud af indpakningen. Det er underordnet om det er spiselige gaver eller hårde pakker som modtageren får.
Her er hvordan jeg har valgt at pakke forskellige gaver ind i årets løb:
Jeg bruger ofte manillamærker på mine hjemmebagte kager, for så kan modtageren se hvilken kage de får serveret. Mærkerne stempler jeg med det søde stempel "Homemade with love", som jeg i det tidlige forår købte hos Søstrene Grene eller "Til/fra" hvis det er til en fødselsdag eller julegave.
En god løsning, hvis du skal give en cupcake eller småkager væk er at købe cellofan og noget flot, farvet gavebånd. Lav bunden af pap og pak dette ind i noget gavepapir og dernæst cellofan rundt om....
Hvis du ikke selv vil lave din indpakning til f.eks cupcakes eller hjemmebagte småkager er Sweet Lulu Shop et besøg værd.
Jeg kunne sagtens købe mig fattig i indpakning, ting og sager fra denne amerikanske webshop!

4 kommentarer:

 1. Der er ikke noget bedre end at modtage en fint indpakket gave; det skaber nogle forventninger:-) Knus Heidi

  SvarSlet
 2. Det har du ret i Heidi. Og nogle mener jo det er det ydre, andre mener det indre, som tæller....ved gaver er det måske begge dele? ;0)

  SvarSlet
 3. Sikke mange fine ting, men kan købe på den hjemmeside, der kan man da hurtigt købe sig fattig ;-)
  Og sikke et fint stempel - det gad jeg godt eje ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Christina ---> Stemplerne er jeg også rigtig glad for, - har set at Søstr. Grene har nogle stempler i butikkerne nu, men jeg tvivler på at netop disse er der....Måske du ku lave dit eget - Skåret ud i viskelæder????!?!

   Slet