søndag den 19. august 2012

Ud at se...

Da vejret u igen viser sig fra sin flotte, sommerlige, varme side var ham den positive og jeg klar på en lille udflugt. Vi tog til en nærliggende by, som rummer mange flotte bygninger og vi kom, på vores gåtur i parken, forbi et gammelt træ hvor en plade fortalte at H.C Andersen for længe siden skrev et af hans eventyr på en bænk netop under dette træ...
Vi gik rundt og nød solen, den flotte park (- kunne være et lækkert sted at holde picnic, da der er borde/stole!) og gik et smut i en delikatesse forretning, hvor udvalget af spegepølser var enormt, - hvem der bare havde en smurt rugbrødsmad med lækker kartoffelspegepølse og purløg foran sig!?
_ Nyder du også sommeren med udflugter, ved stranden eller i haven?

2 kommentarer:

 1. Hvor er I gode til at komme ud og få set lidt af omverdenen :)
  Jeg tilbringer det meste af tiden i haven på den skønne solvogn - men det er nu heller ikke værst, da jeg mere eller mindre holder ferie med mig selv i år pga. kæresten skulle holde hovedferie i industriferien :)

  SvarSlet
  Svar
  1. malene --> Ferie er altid godt at ha'! Vi bruger vores lokalområde/sdr. jylland til at få set lidt andet end det man gør i hverdagen..det giver sådan et frisk pust og man blir måske inspireret?

   Slet