søndag den 5. august 2012

Min weekend..

..har budt på kreativitet, familie fødselsdag i Flensborg og afslapning.
Jeg brugte en regnfuld aften på at sy puder til sofaen og jeg er ovenud tilfreds med resultatet! Jeg lånte min mors symaskine og nøj hvor er det sjovt at sy! - I folkeskolen var én af mine værste fag håndgerning/håndarbejde (hvad hedder det?) og lige siden har jeg nærmest nægtet at hilse på en symaskine eller nål og tråd. Men jeg tror ikke der går længe før jeg igen sætter mig foran maskinen og syr et eller andet, - fremskidt ikke?!
Min "svigerfar" har fødselsdag og det fejrede vi på en lækker restaurant ved Flensborg fjord. Han bor og arbejder i Tyskland, så det forklarer turen over grænsen.
Idag har jeg nydt solen på forældrenes terrasse og jeg kom helt ned i gear, -det var tiltrængt efter en uge hvor jeg har skulle tage stilling til nogle vigtige punkter i forhold til fremtiden og arbejdet, og mit sind har derfor været en smule på overarbejde. Jeg skal nok fortælle mere om min fremtidige beslutning meget snart, men lige nu har jeg lyst til at blogge og nyde buketten fra forældrenes have, som jeg snuppede med hjem.
God søndag til dig ude bag skærmen!

4 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine puder! :)
  Og den buket er da skøn at kunne kigge på i et par dage :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja buketten er SÅ flot, nyder mine forældres have nu jeg ikke selv har en. Og tak for komplimentet omkring puderne Malene ;0)

   Slet
 2. Fine puder du har fået lavet, og godt du nu er sluppet af med "sy-skrækken".

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak, og ja; hvem ved om der kommer mere fra min sy-hånd nu jeg synes det er sjovt ;0)

   Slet