mandag den 5. november 2012

Barnedåb

Forrige søndag var ham den sociale og jeg til barnedåb ved vores vennepar.  Deres datter blev døbt Ella og er navngivet efter en bedsteforældre i familien.
Vores gave til hende var en lyserød (moderen er vild med lyserød til sin datter) Fjällräven Mini rygsæk, og den er givet med tanke på noget symbolsk; vi ønsker at Ellas rygsæk vil blive fyldt op med gode minder og at hun får en solid opvækst med i bagagen...
Foruden rygsækken fik dåbsbarnet også en udgave af en avis, som er trykt på hendes føde-dag. Dermed kan hun - om mange år - læse og forstå hvordan verden hang sammen i år 2012 og hvad der rørte sig af debatter, aktiviteter m.m. dén sommer hun blev født.
Vores vennepar havde valgt os som faddere, og jeg er meget beæret over den tillid de viser os. Om Ella så får brug for, at lære om den kristne tro gennem sine faddere er uvist, men rimelig usandsynligt at hun kræver det, hvis uheldet er ude...
Dåbsmenuen bestod af pålægs-kagekone, sodavand/øl med efterfølgende smuk fondant kage og slik i masse vis. En dejlig dag, hvor dåbsbarnet enten skreg højere end præstens ord eller sov sig fra det hele.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar