mandag den 19. november 2012

Litterært bryllup...

Det er ingen hemmelighed at jeg skal giftes næste år.
Derfor har jeg været på biblioteket for at låne stakkevis af bøger, for at få inspiration til borddækning, invitationer og for at få styr på skikke, myter og fakta.
Jeg har også lånt bøger om det mere praktiske såsom det juridiske i et ægteskab, hvornår hvad skal sendes til kommunen mht. ægteskabet, registrering, reservation af kirke m.m.
Det er enormt spændende og jeg suger viden til mig....Jeg tror ikke jeg bliver træt af det eller har lyst til at ligge det fra mig foreløbig. - Tror jeg har det sådan, fordi dét med brylluppet, forberedelsen, følelserne osv. kun sker én gang i livet... - Ja, det er altså det jeg tror ( og jeg kunne ikke forestille mig andet!).

Da jeg var ved at låne min bøger på biblioteket kom en fremmed dame hen til mig, kiggede på mine bøger og sagde at hun fik gåsehud, af glæde, over at jeg skulle giftes. Hendes datter var blevet gift i sommers, og da jeg fortalte at mit bryllup først skal stå næste efterår bekræftede hun mig i, at det sørme var godt jeg var i sååå god tid! Hun blev meget glad på mine vegne og ønskede mig al mulig held & lykke, samt en super mindeværdig fest (til dén tid)....Hold op, jeg blev lidt konfus og overvældet af hendes positivitet samt glæde...over mig...et fremmed menneske....
Men hvor er dette en fantastisk tid og hvor er jeg et heldigt kvindemenneske :-) 

 - Hvis du stadig læser med, efter denne lange smørre vil jeg sige tak for det, kære læser. Måske du også selv har oplevet momenter, hvor fremmede personer lige pludselig følte med dig og talte som om I kendte hinanden i forvejen!?

6 kommentarer:

 1. Ih stort tillykke, det er så vildt spændene at gå og planlægge, glæder mig til at følge med dig i din planlægning

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak skal du have. Hvis du er "gået glip" af frieriet kan du finde indlægget "Vil du...?" fra september 2012 :0) Der kommer en masse mere fra planlægningen, så glæd dig.

   Slet
 2. Det ser ud til at være nogle lækre bøger.

  SvarSlet
  Svar
  1. de er faktisk overraskende brugbare, - og jeg slipper for at søge/google på nettet og dermed falde over al mulig anden information, som måske ku stjæle min tid fra det juridiske, praktiske i bryllupsplanlægningen (så som billeder af smukke bryllupskager, kjoler og pynt).

   Slet
 3. Ih - hvor spændende med forberedelser til bryllup .-) Du skal garanteret selv bage kagen :-) Der findes et hav af skønne ideer på Pinterest til bryllupper !
  Ja, man får nogle "momenter" som blogger af at man kender hinanden - selvom man er vildt fremmed - måske derfor at man blogger ? (Det er altså noget af en tidsrøver :-) Jeg propper dig ind på min "blogrulle" så er du nemmere at følge :-) Knus Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte. Har fået en konditor til at bage bryllupskagen, men jeg skal selv "designe" den. Ohh yes, du har ret i at blogs (og pinterest) er kæmpe tidsrøver, men sådan er det jo at have denne hobby...
   Tak fordi du følger mig ;0)
   God onsdag aften!

   Slet