tirsdag den 13. november 2012

Mexico!

For at fuldende mine indlæg om ferieminder fra 3 måneders rejsen sidste efterår, slutter jeg nu med det sidste land vi besøgte, nemlig Mexico.
Hjemme fra Danmark havde vi hørt meget negativt om landet. - At der kidnappes mange "hvide", at der flyder med narko, at de er fattige og tigger, at landet er kedeligt at besøge for et ungt par og at der forekommer skyderier på åben gade.
 - Nu er jeg ikke tilhænger af fordomme, så Mexico blev besøgt og hvilken et land! Hold nu op: frodig jungel, smukke, bløde, hvide sandstrande med et blændende azurblåt hav, autentiske små bjerglandsbyer samt storby, trafik, æsler, coronas og hyggelige restauranter og caféer.
Det er et charmerende land, hvor tingene går sin gang. Der er MASSER af spændende historie i forbindelse med apozekterne, maya'erne og alle som har prøvet på at erobre landet. Absolut et besøg værd!!!
Og nu følger lidt billedspam, for tror ikke Mexico kan fuldendt beskrives,  det skal OPLEVES!
Min største personlige oplevelse var at svømme med delfiner. Ham den nysgerrige tog dykkercertifikat (på engelsk) og fik sig nogle enorme undervands oplevelser...

Alle rejsebillederne er private, taget af mig (copyright).

2 kommentarer:

  1. Skønne billeder :-) Jeg har forresten en konkurrence kørende hvor der er mulighed for at vinde et gavekort på 200,- til Morfars Moustache. Kig gerne forbi konkurrencen her: http://www.stine-ebbesendahl.dk/2012/11/konkurrence-2.html

    KH Stine // stine-ebbesendahl.dk

    SvarSlet