torsdag den 22. november 2012

DIY julepynt

Sammen med min elskede søster har vi brugt en aften på at lave julepynt ud af selvhærdende ler. Det var rigtig hyggeligt og resultatet blev godt.
Jeg købte det selvhærdende ler i en hobby-butik og vi brugte hæklede cirkler til at præge og lave mønster på figurene. Min søster fik også den idé at bruge små glasperler i leret, og mit resultat ligner at juletræet har pynt på.
Du får billeder af vores aften "in the making" og når julemåneden er igang skal jeg nok vise billeder, hvor julepynten rigtig kommer til sin ret!
NOTE: efter transporten fra min søsters hjem til lejligheden gik lysestagen fra hinanden. Jeg har ikke gidet at lime den endnu, så måske det ender med at den ryger i skraldespanden (den er meget skrøbelig og et begynder-forsøg).

7 kommentarer:

 1. Her har i vist rigtig hygget jer :-)
  Knus Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. det gjorde vi bestemt. Rigtig hyggeligt at sidde og sludre, mens kreativiteten fik frit løb.

   Slet
 2. Sikke et fint resultat I har fået...

  SvarSlet
 3. Ej, hvor er det bare fint.. Havde også godt set det på en anden blog, hvor jeg undrede mig over, hvordan det var lavet. Hvor kan sådan noget ler købes? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og ved du, om man kan glasere eller male det? :)

   Slet
  2. Hej Jeanette. Jeg købte det selvhærdende ler i en hobby/malerforretning, - tror fx Panduro Hobby sælger det?!
   Jeg tror sagtens man kan male på det efterfølgende. Jeg har brugt lidt sprittusch og det går fint, men aldrig prøvet at male det. Prøv evt at google lidt :-) God fornøjelse!

   Slet