søndag den 9. december 2012

Menu-forslag #6

Som "fast inventar" her på bloggen kommer endnu et indlæg med forslag til aftenens menu. Det er retter fra mit eget køkken, som jeg har nydt ved spisebordet. Hvis du, efter at have læst dette indlæg, er på jagt efter mere inspiration skal du bare kigge efter de 5 andre tidligere indlæg, som også har overskriften "Menu-forslag".
Velbekomme!
Pitabrød med fyld:
Fyldet er skinke i strimler, agurk, peberfrugt, salat, majs, radiser og gulerødder.
Dressingen er creme fraiche 9 % rørt med purløg.
Alternativet til skinke kan være kebab, kylling eller tun 


Frikadeller:
Det er en klassiker, som vidst aldrig forsvinder fra danskernes private menukort. Jeg steger oftest mange frikadeller for at fryse dem ned, så det er nem aftensmad en anden gang.
Her er frikadellerne servereret med kogte ris, dampede grøntsager samt tzatiki (lavet på creme fraiche 9%, knust hvidløg og revet, drænet agurk)

2 kommentarer:

  1. Mums ser bare lækkert ud :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var også lækkert Trine, og dejligt for kroppen at fylde den med nogle vitaminer (grønsager) her i julemåneden.

      Slet