søndag den 10. februar 2013

Mælkesnitter

Ingredienser i dejen:
150 g margarine
150 g sukker
3 æg
2 spsk. kakao
150 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
3 spsk. mælk

Ingredienser i fyldet:
2 æggehvider 
125 gr. sukker 
2 tsk. vaniljepulver

Hvordan man laver det:
Margarinen og sukker røres blødt. Æggene røres i ét ad gangen. Kakao-, bagepulver, hvedemel og mælk blandes i dejen.
Dejen hældes i en bradepande (30 gange 40 cm stor) beklædt med bagepapir og fordeles ud med en dejskraber. Kagen bages i ca. 10 minutter i ovnen (225 grader).
Vend kagen ud på et sukker-drysset papir og lad den afkøle. Kagen skæres i to lige store dele. Den ene halvdel smøres med creme og den anden del lægges derefter ovenpå.

Fyld:
Pisk æggehvider, put sukker i lidt ad gangen
 og så vanilje, -indtil man kan vende det på hovedet!
 Køles evt. 5 min.

5 kommentarer:

  1. det lyder godt nok lækkert! jeg elsker virklig mælkesnitter!!! ku da godt være jeg skulle prøve at lave sådan en omgang. smager de ligeså godt som mælkesnitter?

    SvarSlet
    Svar
    1. De smager ikke nøjagtig som de mælkesnitter man køber i supermarkedet, og er ikke helt så faste i det, som dem....De smager lidt mere sødt, men det er rigtig sjovt at lave (og spise), så god fornøjelse Anna :)

      Slet
  2. Det ser godt nok lækkert og syndigt ud :)

    SvarSlet
    Svar
    1. De ord kan jeg kun tilslutte mig Mille :)

      Slet