torsdag den 19. december 2013

2 x Min uge #49+50

Jeg sprang et uge-indlæg over i sidste uge, da jeg var til gløgg og æbleskiver hos et vennepar torsdag aften og derfor ikke havde tid til at sidde foran computeren.
Efter at jeg blev raskmeldt har jeg haft en tætproppet kalender fyldt ud med dejlige oplevelser. Så dette indlæg bliver med mange billeder, da jeg har oplevet en del.
Storm over Sydjylland, hvor havet trak sig tilbage, samt en sød hvalp med strittende ører til gløgg og æbleskiver hos et vennepar.
Kærestetur til Århus på en afspadseringsdag, hvor vejret var gråt og hyggebarometeren var helt i top, med tid til varme drikke, oplevelser i Den Gamle by samt Ikea.
Weekenden bød på familie julefrokost hos mine forældre, som diskede op med det store kolde bord og jeg fik danset med niecen, til Rasmus Seebach for fuld udblæsning på anlægget, samt en sjov terninge-/pakkelegsspil med gode præmier (selvforkælelse og noget spiseligt!).
Og jeg fik skrevet årets julekort til dem jeg holder af med en velfortjent cider i dåse.

2 kommentarer:

 1. Det ser ud som om du har haft en dejlig uge <3 Min har været arbejde ..... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Gitte, min uge har skam også været arbejde, arbejde, arbejde, men dog ikke i weekenden...så derfor har kalenderen også været fuldt booket da hyggen er foregået om aftenen efter arbejde...og dernæst hjem og på hovedet i seng.

   // Rikke //

   Slet