torsdag den 26. december 2013

Min uge #51

Dette indlæg kan nok ikke være meget andet end et juleindlæg, da juleaften jo har været den største begivenhed i denne uge og derfor er der billeder fra min juleaften 2013.
Jeg har genovervejet og tænkt over disse uge-indlæg, som andre bloggere kalder for Insta-glimt, Insta-moments m.m., og jeg synes det er så hyggeligt med en lille opfølgning på ugen der er gået, samt et godt tilbageblik på hvad mine uger, i mit liv, går med. Derfor bliver jeg ved med at skrive indlæggene i det nye år, og håber også du synes om dem også selvom jeg endnu ikke er kommet med på Insta-bølgen (Måske det skal være et nytårsfortsæt)?!
Min uge har budt på juleaften hos min søster, som højgravid, var værtinde for første gang. Hun inviterede mine forældre, hendes svigerforældre og jeg, og vi nød alle den gode gås med tilbehør og det varmede helt ind i hjertet at høre min søde niece på knap 3 år skråle med på bl.a. Dejlig er den himmelblå, mens vi dansede om træet.
Efter juleaften og tonsvis af gaver (jeg viser senere hvad jeg har fået!) overnattede jeg hos mine forældre, da ham den savnede holder jul, hos hans familie, på Sjælland.
1. juledag  blev brugt på at sove længe, - som i meget længe for alles vedkommende, og efter en let morgenmad med friskpresset juice gik vi en tur i solskin og blæst og da jeg havde brug for at røre mig lidt mere støvsugede og pudsede jeg vores bil indvendig!

2 kommentarer:

 1. Ja, kan du så se at komme igang med Instagram. Synes også du skal fortsætte dine ugeindlæg, da det er dejligt at følge med i. Det er også skønt at se tilbage på, som en slags dagbod. Derfor vil jeg også fortsætte med mine i det nye år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg må hellere på insta-bølgen i det nye år, - måske du vil hjælpe mig og introducere mig for dén verden?! :)

   Og det er også rigtig hyggeligt at følge med i dine ugeindlæg, så du må heller ikk stoppe :)
   GODT NYTÅR!

   // Rikke //

   Slet