onsdag den 4. december 2013

Alt går sjældent som man selv vil

Jeg har holdt en ufrivillig blogpause, for jeg har haft travlt med livet og de kære omkring mig.
Min søster er gravid (sat til feb.14) og hun fik en ordentlig omgang atypisk lungebetændelse, som resulterede i indlæggelse på 2 forskellige afdelinger på sygehuset, en masse dårligdom og et væld af undersøgelser.
Mine tanker har været hos hende og når jeg har haft fri fra arbejde har jeg oftest besøgt hende på sygehuset.
Hun blev udskrevet tirsdag og er i god bedring og jeg ånder lettet op igen.
Nu er det dog mig som har taget en sygedag fra jobbet pga sløjhed/influenza, øv!
Men jeg ville bare kigge ind og fortælle hvad min akse har kredset om, og nu hvor jeg har tiden foran skærmen kan jeg nå at trække 2 vindere af min velduftende Give-away:

Trine Stevns - stakkels lille børnehavebarn, som gerne vil lege med "Uopnåelige Kirsten"
Pia H - der havde tømmermænd og måske også en dårlig smag i munden bagefter

Hvis du har lyst til at læse historierne om det pinligste toiletbesøg ved de 2 ovennævnte kvinder kan du læse i kommentarfeltet her.
Jeg har sendt de 2 vindere en mail!
Tak fordi du/I havde lyst til at deltage og dele lidt sjove og skøre historier. Jeg synes selv præmierne var rigtig gode og ikke mindst brugbare, så en stor tak til Poo-pourri også!
Det er en lille smule ærgeligt at flere ikke havde lyst til at deltage i denne give-away, som var i gang i 1 måned her på bloggen, men måske det alligevel var for pinligt at dele lidt ud af noget som alle jo gør og kender til? Og der var faktisk hele 2 vindere denne gang, så chancerne havde været større.
Er du alligevel blevet fristet til at have en nyttig Poo-pourri flaske hjemme ved dig selv, nu hvor hele huset bliver fyldt med gæster i juledagene kan den købes lige her.

2 kommentarer:

 1. Wee jeg har vundet... ved at være pinlig. Ti Hi ;-D
  Jeg syntes ikke, det bare er en lille smule ærgerligt... jeg syntes faktisk, det er meget ærgerligt, at ikke flere har deltaget. Jeg havde i den grad glædet mig til, at læse sjove/pinlige historier.
  Men nu vil jeg glæde mig til, jeg en velduftende give-away, der kommer i min retning.
  Tænker på dig og din familie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia

   Tak fordi du deler mit synspunkt :) Men det er jo op til bloggere/læsere om de vil være med, men jeg synes ofte at give-aways er lidt for nemme at deltage i...men måske denne var for grænseoverskridende?

   Nyd din præmie, - uden dårlige oplevelser på toilettet :)
   Og mange tak for dine tanker Pia!

   // Rikke //

   Slet