søndag den 19. februar 2012

Syndigt!

 - kom hjem fra fastelavnsfesten imorges kl 5.30 og vågnede allerede kl 10.30.Jeg er én af de heldige som ikke får de voldsomme tømmermænd, - tro mig; der blev hældt en del indenbords af de våde varer (bl.a. dobbelt whiskey-cola, asti, Malibu og en lækker jordbær mousserende vin) men det er mere trætheden, der virker som en stopklods på mig idag.
Jeg har ikke købt mad fra McDonalds efter en bytur i maaange år, men idag skulle jeg prøve noget nyt, hahaha! Intet så godt som syndig, kalorieholdig mad "dagen derpå"!
Jeg vandt desværre ikke 1. præmien som bedst udklædt igår, men det gjorde min svigerinde (værtinden) som var klædt ud som nonne!
Jeg vandt dog en præmie for mit outfit og det var en chokolade-ansigtsmaske, som jeg nok skal skrive om når jeg tester den ;0)
Og apropros chokolade så får du lige et foto fra festens dessert igår som var chokolade fondue med frugt, fransk nougat og en lækker, forfriskende mangois til (se bort fra gulerødderne, dem dyppede vi ikke i fonduen!)
Har du også tømmermænd i dag?

3 kommentarer:

  1. Lyder som en fornuftig tømmermændsmenu! :)

    SvarSlet
  2. Dejlig med lidt syndemad indimellem - specielt dagen derpå. Håber i havde en god fest, men med det sene tidspunkt du var hjemme på, tyder det på det.

    SvarSlet
  3. Mc'D virker bare af en eller anden grund altid på tømmermænd ;)

    SvarSlet